Този сайт използва cookies. Продължавайки да разглеждате сайта вие си давате съгласието да използваме cookies, които можете да управлявате от настройките на браузъра си.
Научете повече.
close

BenQ пуска GS1

Преносим, Безкабелен LED прожектор за семейно забавление на открито Къмпинг оборудването, което трябва да имате за вечерни забавления

GS1

BenQ, глобален доставчик на дигитални лайфстайл иновации, обяви ново решение, за забавление на открито, което ще превърне вечерите на открито в изживяване, което няма да забравите. GS1 скоро ще се превърне в това къмпинг оборудване, без което няма напускате дома си!

 

Лий Конуей, СЕО и Президент на BenQ Corporation, коментира: „ След като почивките на открито продължават да набират популярност, семействата са в търсене на нови активности, които да им помогнат да прекарат добре времето си заедно. GS1 е идеалното решение осигуряващо преносимо забавление, подходящо за всички възрасти. С удоволствие ви предлагаме този нов прожектор, предвиден за работа на открито, той е достатъчно малък, за да се побере навсякъде, гарантирайки, че ще е част от вашето основно къмпинг оборудване.“  

 

Пренаписване на правилата.

Стриймването на онлайн съдържание като филми, музика и видео, за секунди, никога не е било по-лесно. Може да използвате и приложения от телефона си и да споделяте съдържание направо от него; GS1 е plug&play, малък, преносим LED прожектор, с вграден USB четец. Вие ще бъдете обект на завист, от страна на другите туристи, когато безпроблемно може да се отпуснете и насладите на заслужена почивка. Стриймвайте аудио към вашите Bluetooth говорители и чуйте наистина запомнящо се аудио, точно както в нощта на филмите. GS1 има батерия, която издържа до 3 часа, повече от достатъчно за вечерта. Когато батерията се изтощи, просто я сменете и се насладете на остатъка от вечерта – това безкабелно решение е перфектното забавление за открито.

 

Впечатлете приятелите си. Започнете забавлението за секунди

Където и да разположите лагера си, с едно натискане на бутона GS1 се включи само за 3 секунди – така че ще може да се забавлявате с приятелите си със стил! Безпроблемният GS1 преносим прожектор включва интуитивен потребителски интерфейс, с входове, които позволяват мултимедийно забавление и онлайн стрийминг. Автоматичният keystone се грижи изображението да е подравнено спрямо екрана, без значение дали това е вашата палатка, каравана или кемпер. Когато за първи път включите GS1 съветникът за настройки ще ви помогне да настроите прожектора, дори и да не сте технически грамотен, като автоматично ще запази и настройките ви, така че следващият път няма да губите време с избор на нови настройки. Където и да сте, крачетата на GS1 могат да се регулират ръчно, така че да съответстват на височината на екрана, който ползвате.

 

Къмпинг оборудване проектирано да се справи с предизвикателствата на всекидневният семеен живот

GS1 има стандартен гумен калъф, перфектен за семейства, които се нуждаят от малко повече защита. Дори и случайно да го изпуснете на земята, GS1 ще оцелее на падане от до 60см, благодарение на неговият допълнителен калъф, против изпускане. Какво ще стане, ако го полеем с течност? Не трябва да се тревожите за това, тъй като гуменият калъф на GS1 е също така IPX1 сертифициран. За разлика от други прожектори, GS1 излъчва малко топлина, правейки го подходящ от ползване дори от малки деца, без да се тревожите, че ще изгорят ръцете си.   

 

Толкова е малък, че никога няма да излезнете без него

Опаковането за къмпинг почивка може да бъде стресиращо, особено, ако пространството е ограничено. GS1 е достатъчно малък (13.9см х 14.6см), за да се побере във всеки багаж. Компактен, но мощен, GS1 тежи само 1кг, с батерията и се побира в дланта на ръката ви. С една от най-късофокусните лещи, GS1 може да прожектира 60“ картина от само 1м разстояние, така че няма да притеснявате съседите си, разполагайки се на допълнително пространство. 

 

Насладете се на филмово изживяване, от друг свят

Дори и при слаба светлина GS1 ще прожектира срещу вашата палатка, каравана или кемпер и ще осигури превъзходно качество на изображението всеки път. GS1 има няколко режима на картината: Camping е режима по подразбиране, който е по-ярък от режим „Movie”, тъй като е взето в предвид възможността да има лека светлина, когато се гледа на открито през нощта. В допълнение има и режим „Vivid“, така че, когато се приберете у дома може да използвате този джобен прожектор отново и отново, и да настройвате режима само с едно докосване.   

 

Моля, посетете www.BenQ.bg  за повече информация