Този сайт използва cookies. Продължавайки да разглеждате сайта вие си давате съгласието да използваме cookies, които можете да управлявате от настройките на браузъра си.
Научете повече.
close

BenQ представя следващото поколение All-in-One Smart Digital Signage дисплеи

Интегрираният X-Sign софтуер улеснява управлението на съдържанието, докато наличният VR Demo Kit визуализира различните възможности за монтаж

ST430

Интегрираният X-Sign софтуер улеснява управлението на съдържанието, докато наличният VR Demo Kit визуализира различните възможности за монтаж  

 

BenQ, международно признат иноватор в областта на визуалните дисплеи, обяви днес ST650K и ST430K, най-новите попълнения в тяхната Smart Signage серия. Екипиран със X-Sing софтуер и медия плейър, този тънък all-in-one signage дисплей дава възможност на бизнеса бързо да започне да ангажира вниманието на клиентите си – с впечатляващо 4К съдържание с минимални разходи за притежание. А новото VR demo приложение на BenQ ще помогне на системните интегратори и потенциалните клиенти на Smart Signage решения да видят техните възможности и приложения в търговски обекти, ресторанти, болници, както и възможността за корпоративно ползване.     

 

 

„Със Smart Signage решенията на BenQ, всеки бизнес може да предостави на клиентите си нови преживявания и маркетинг информация, насърчавайки ги да купят предлаганите стоки.“  каза Лий Конуей, президент на BenQ Corporation. „ Опитът ни като технологичен лидер в производството на визуални дисплеи, ни насочи към интегрирането на софтуера, за да осигурим на бизнеса несравнимо решение, което могат да използват веднага, за да предадат посланията си.“  

 

ST650K и ST430K са новите и успешни допълнения на Smart Signage серията на BenQ. Тя покрива трите най-разпространени signage размера, а именно 43“, 55“ и 65“, предоставяйки 4K2K (3840x2160) ултра-голяма разделителна способност, за да пресъздаде рекламното съдържание със спиращ дъха реализъм. С лек и тънък дизайн, поддръжка на USB Plug&play, MHL, HDMI и VGA възможности за свързване, за по-лесна инсталация, Smart Signage решенията на BenQ са еднакво подходящи за използване в търговски центрове и ресторанти, както и в конферентни зали, в корпоративните среди. 

Бизнесът и системните интегратори ще се оценят пълната интеграция на софтуер, хардуер и управление, които предлагат Smart Signage дисплеите на BenQ, представляващи едно напълно завършено решение. Ексклузивният софтуерен пакет за управление на съдържанието X-Sign предлага повече от 100 шаблона за създаване на съдържание за малкият и средният бизнес (X-Sign Designer), разпространение (X-Sign Manager) и управление на съдържанието от обикновена USB памет или облачен сървър (X-Sign Player). MDA (Multiple Display Administrator) софтуерът позволява ефективно и централизирано, дистанционно управление на множество signage дисплеи и прожектори. Smart Signage дисплеите на BenQ включват също така вградени медия плейър, WPS Office (офис пакет) и Zoom (приложение за конферентна връзка), за да ви позволи да преглеждате документи, филми или да проведете конферентна среща, без да имате нужда от допълнителен хардуер.  

За да завърши пълното Smart Signage изживяване BenQ разработи нова система за виртуална реалност (VR Demo Kit). Целта му е да помогне на системните интегратори и бизнес клиентите да изберат най-подходящият модел и да реално да видят как  Smart Signage решенията биха се интегрирали в съществуващите пространства. Демо кита е наличен Android и iOS таблети, като се очаква в Q3 да има поддръжка и за смартфони.

Елиминирайки необходимостта от външен медия плейър и допълнителен софтуер, Smart Signage решенията на BenQ са готови за ползване веднага след изваждането им, намалявайки общата цена за притежание с ефективна инсталация, управление и поддръжка. За да разберете повече за Smart Signage решенията на BenQ, моля посетете: http://business-display.benq.com/.

 

>>> VR Demo Kit може да свалите от тук:
https://itunes.apple.com/tw/app/vr-demo-kit-digital-signage/id1095900554?mt=8