Този сайт използва cookies. Продължавайки да разглеждате сайта вие си давате съгласието да използваме cookies, които можете да управлявате от настройките на браузъра си.
Научете повече.
close

EW2770QZ QHD IPS

дисплей, който постоянно се настройва спрямо околното осветление, за постигане на оптимална грижа за очите и ненадминато цветно възпроизвеждане

EW

EW2770QZ QHD IPS дисплей, който постоянно се настройва спрямо околното осветление, за постигане на оптимална грижа за очите и ненадминато цветно възпроизвеждане

 

BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, обяви днес своят нов, премиум монитор за забавления - EW2770QZ,  27” QHD (2560x1440) IPS монитор, с изключителната Brightness Intelligence Plus технология (B.I.+) . Използвайки иновативен светлинен сензор, за засичане на околните нива на яркост и цветна температура, B.I.+ променя показваното от  EW2770QZ съдържание така, че да предпази зрението на зрителите, предоставяйки същевременно оптимално качество на картината.

 

„EW2770QZ е ултимативният луксозен дисплей, от следващо поколение“, каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. „Той съчетава най-доброто от днешните технологии – висока разделителна способност, IPS технология и sRGB цветно представяне, с утрешната потребност от динамично качество на картината и опазване здравето на очите.“

 

Първата в света Brightness Intelligence Plus технология

EW2770QZ долавя околната яркост през целият ден, за различните цветови температури на околната светлина. Включваща патентовани алгоритми, работещи в реално време, B.I.+ технологията автоматично регулира яркостта и цветната температура на дисплея, за да предостави най-комфортно зрително изживяване, без значите дали се намирате под студената бяла светлина в офиса, под релаксиращите топлите светлини в дома си или слънчевата светлина, която блести през прозореца ви.

 

Едновременно с откриването на интензивността на показваното съдържание, EW2770QZ настройва яркостта така, че да гарантира, че светлите сцени няма да са прекомерно осветени, докато тъмните сцени ще запазят яснотата и финните детайли. Дори когато яркостта е намалена, B.I.+ повишава оттенъка и наситеността на цветовете, за да гарантира абсолютната им точност и плавна градация.

 

Зрително изживяване от световна класа

EW2770QZ предоставя максимално качество на картината с 2560x1440 QHD разделителна способност. За хипнотизиращо забавление и филмово изживяване.

 

Благодарение на прекрасният си IPS panel, с големи ъгли на видимост, EW2770QZ възпроизвежда 16.7 милиона цвята с истинска 8-битова дълбочина на цвета за реалистично качество с копринено гладки преходи и превъзходно качество. Това вдъхновяващо цветово представяне покрива 100% от sRGB цветното пространство за последователно и точно възпроизвеждане на автентичното съдържание.

 

Изключителна грижа за очите

В допълнение към зрителният комфорт осигурен от B.I.+ технологията, EW2770QZ предоставя изображение без трептене на подсветката и с ниски нива на синята светлина. Flicker-free технологията елиминира трептенията, предизвикващи преумора и увреждане на зрението, а Low Blue Light режимът филтрира вредните емисии на синята светлина, в зависимост от показваното съдържание, за да предотврати умората и дразненето на очите.

 

Модерен, с изключително тънки рамки, от всички страни, за максимална наслада, EW2770QZ има възможност за VESA монтаж, вградени говорители, както и едновременна поддържа HDMI и DisplayPort входове.

 

 

За да разберете повече за премиум мониторите на BenQ, моля, посетете http://www.benq.com/product/monitor/video_enjoyment/