Този сайт използва cookies. Продължавайки да разглеждате сайта вие си давате съгласието да използваме cookies, които можете да управлявате от настройките на браузъра си.
Научете повече.
close

CELERITAS II

BENQ ОБЯВИ СВОЯТА НОВА ZOWIE КЛАВИАТУРА И СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ НА G-SR ПАДА ЗА МИШКА

celeritas II

BENQ ОБЯВИ СВОЯТА НОВА ZOWIE КЛАВИАТУРА И СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ НА G-SR ПАДА ЗА МИШКА


BenQ пуска нова ZOWIE клавиатура и специално издание на ZOWIE G-SR пада за мишки – G-SR SE.

 

Ние в ZOWIE вярваме, че оптималното и последователно натискане на клавишите е най-важната характеристика на клавиатурата. Имайки в предвид това, ние се фокусирахме върху всеки аспект, включващ получаването на обратна информация за всяко натискане на клавиш. В допълнение към тежките тестове, на които я подложихме, професионалните геймъри също я тестваха, за да се уверят, че е стабилна и удобна. Това е и причината, поради която сте могли да видите клавиатурата да се използва на големи събития, въпреки, че все още не е била достъпна за свободна продажба.

 

ZOWIE CELERITAS II включва оптимален и по-прецизен „pretravel“, което е разстоянието, което клавиша трябва да измине, преди да отчете действие. Високо качествена желязна пружина позволява натискането на всеки клавиш да става с постоянно нарастваща сила, което подобрява издръжливостта, за да отговори на стандартите, които се изискват в eSpors. CELERITAS II въвежда оптичен превключвател, който позволява на играчите да избягат двойните натискания на клавиш. Освен това има подсветка на клавишите, с възможност за регулиране на нивото на яркост или да я изключите напълно. Вярваме, че това ще ви позволи по-комфортна изживяване, без значение дали играете в спалнята си, при изключени светлини, или под светлините на прожекторите на някой турнир.

 

ZOWIE G-SR SE е нашият отговор към всички, които ни питаха за усещането, което им даваше старият, син G-SR пад за мишка. Ние сме наясно, че независимо от наличието на черният G-SR, който има същата повърхност, хората усещат разликата, поради липсата на принт върху повърхността. G-SR SE има печатен дизайн, който ви дава точно същото усещане като старият ZOWIE G-SR син пад.

 

ZOWIE CELERITAS II ще бъде налична скоро при всички партньори, докато ZOWIE G-SR SE ще е само при избрани. Следете нашите социални мрежи за повече информация относно това, кога ще са налични във вашият регион.    n  За ZOWIE

Представена в края на 2008 година, ZOWIE е марка посветена на разработването на най-доброто състезателно гейм оборудване, като комплимент за състезателите по електронни спортове (eSports). От 2015 година ZOWIE е придобита от BenQ, за да представя продуктовата линия на компанията, за електронни спортове, която доставя истински конкурентно изживяване и наслада.

 

n  За корпорация BenQ

Създадена с корпоративната визия за „Носим наслада и качество на живота“, BenQ Corporation е световен лидер, чиято цел е да подобри и обогати всеки един аспект от живота на потребителите. За постигането на тази цел BenQ се фокусира върху аспектите, които са най-значими за хората днес – начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование – предоставяйки им средства за подобряване на живота им, подобряване на тяхната ефективност, с грижа към здравето и по-доброто образование. Тези средства осигуряват изключително богата гама от продукти и вградени технологии, провокирани от потребностите на хората, които  обхващат прожектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, цифрови фотоапарати и камери, мобилни компютърни устройства и решения за осветление. Защото има значение.

 

###