Този сайт използва cookies. Продължавайки да разглеждате сайта вие си давате съгласието да използваме cookies, които можете да управлявате от настройките на браузъра си.
Научете повече.
close

BenQ PD2500Q

LED QHD дисплея притежава Technicolor Color сертификат, 100% Rec. 709 и sRGB представяне и IPS панел, с ултра-тънка рамка

PD2500Q

Професионалния Монитор за Дизайнери, на BenQ, Създава Перфектни Детайли с Индивидуална-Фабрично Калибрирана  Цветна Точност

PD2500Q LED QHD дисплея притежава Technicolor Color сертификат, 100% Rec. 709 и sRGB представяне и IPS панел, с ултра-тънка рамка

 

BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, представи днес PD2500Q - монитор за дизайнери, първият дисплей, на компанията, индивидуално калибриран, от инженерите във фабриката, за постигане на 100% sRGB и Rec.709 цветна прецизност. Освен това, BenQ обяви, че от сега нататък всички дизайнерски монитори от PD серията ще бъдат фабрично калибрирани.

 

„PD2500Q е доказателството, за ангажимента на BenQ, да оптимизира производителността на професионалните дисплеи,“ каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. “Значителните ресурси, които отделяме в индивидуалното калибриране е гаранция, че мониторите, от PD серията, осигуряват прецизни детайли, позволявайки на дизайнерите да създадат съвършенство.“

 

Сертифициран за качество на цветовете и изображението

25“ 2K QHD (2560x1440) LED IPS панел, на PD2500Q, показва и най-финните детайли, в професионалният дизайн, с превъзходно яснота и дълбочина на изображенията. За да вдъхнови абсолютна увереност в дизайна, PD2500Q осигурява 100% покритие на sRGB и Rec. 709 цветовите гами, а освен това е и „Technicolor Color“ сертифициран, за да удовлетвори изискванията на Холивуд и развлекателната индустрия по отношение на цветовите стандарти.

 

С прецизно и надеждно цветово представяне, гарантирано от индивидуалната и фабрична калибрация, за да отговори на строгите Delta-E и Gamma толеранси, всеки PD2500Q се доставя с отчет за калибриране, удостоверяващ неговата персонализирана точност.

 

Специални функции предназначени за дизайнери
PD2500Q предлага различни интелигентни инструменти, специално разработени за дизайнери, включително следните специализирани режими:


CAD/CAM режим: активира превъзходен контраст на линиите и кривите в техническите схеми, акцентирайки върху най-финните детайли в Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA или други софтуери за дизайнери.

 

Режим „Анимация“: подобрява яркостта на тъмните области, без да преекспонира светлите области на изображението, за да помогне на дизайнерите да преодолеят проблемите, които често имат, когато трябва да обработят множество детайли в тъмни изображения.

Режим "Тъмна стая" (Darkroom): създава оптимална яркост и контраст на изображението, за работа в тъмни среди за пост-обработка, за превъзходна яснота и детайлност.

Идеален за „сдвояване“ с друг монитор (благодарение на поддържането на "multi-stream transport" (MTS) технологията), ултра-тънката рамка на PD2500Q увеличава работното пространство, а възможността за завъртането му на 90 градуса и регулирането на височината на стойката, увеличават гъвкавостта и производителността на дисплея. Множеството HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.1 Gen1, headphone и аудио портове, дават възможност PD2500Q да се свърже с всяко Windows, Mac или мобилно устройство.

 

За да разберете повече за професионалните мониторите на BenQ, моля, посетете BenQ.bg