Този сайт използва cookies. Продължавайки да разглеждате сайта вие си давате съгласието да използваме cookies, които можете да управлявате от настройките на браузъра си.
Научете повече.
close

BenQ разширява глобалното си лидерство при мониторите с първият TÜV сертификат за интелигентен дисплей с висок контраст 3000:1 и Flicker-Free представяне

Международна агенция за сертифициране тества монитори за дома и офиса, за забавление и креативна работа

TUV

Международна агенция за сертифициране тества монитори за дома и офиса, за забавление и креативна работа

 

BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, обяви днес постигането на първите в света TÜV Rheinland сертификати за интелигентен дисплей,  висок контраст 3000:1 и Flicker-free представяне на Eye-care мониторите на BenQ. Притежавайки първият TÜV сертификат за новаторската си Flicker-free технология от 2013 г., Low Blue Light от 2014 г. и висок контраст 3000:1 от 2016 г., днес Eye-care мониторите на BenQ са единствените в индустрията, които предлагат TÜV сертификат за интелигентен дисплей с патентованата Brightness Intelligence технология.

 

Глобалният авторитет в сертифицирането на дисплеи TÜV Rheinland включва високо уважавани професионалисти и най-съвременна тестова апаратура, които измерват времето за реакция, яркостта на околната среда, липсата на трептене на подсветката, силата на синята светлина и дължината на вълните от мониторите, мобилните устройства и лаптопите, за да се гарантират зрителен комфорт, здравето на очите и безопасно работно място.      

 

"Обхващайки модели от 22" до 32", в четири серии от eye-care монитори, проектирани за всякакви нужди, най-новото ни постижение с TÜV Rheinland гарантира, че както потребителите, така и професионалистите ще могат да бъдат уверени, че BenQ защитава тяхното здраве, зрението и зрителен комфорт.", каза Конуей Лий, президент на корпорация BenQ. „ Демонстрирайки нашето лидерство, ние сме горди да обявим нашите международни патенти за Brightness Intelligence и Brightness Intelligence Plus технологиите, както и първото в света сертифициране на интелигентен дисплей с висок контраст и flicker-free представяне.“

 

Първият TÜV сертифициран интелигентен дисплей с патентована Brightness Intelligence технология

Наградените международни технологични патенти в САЩ и Тайван, Brightness Intelligence и Brightness Intelligence Plus технологиите, на BenQ, активно засичат цветната температура или яркостта на околната среда, за да променят автоматично яркостта и цветната температура на дисплея, позволявайки ви да получите максимално комфортно и точни зрително изживяване. Сложните алгоритми на BenQ, работещи в реално време, избягват преекспонирането в ярките сцени, запазвайки същевременно финните детайли в тъмните сцени, за да предоставят оптимална яснота и качество на цвета, спечелвайки първият TÜV Rheinland сертификат за Intelligent Display технологията, в комбинация с висок контраст 3000:1 и Flicker-Free технология.

 

Наследството на BenQ в лидерството за грижата за очите

Като първият производител постигнал сертифициране на LCD дисплеи без трептене на подсветката, през 2013 г., това съобщение е най-новото, от дългият списък на BenQ, в областта на грижата за зрението. Flicker-free технологията елиминира трептенията, предизвикващи умора, при всички нива на яркост, осигурявайки максимален потребителски комфорт. За разлика от обикновенните LCD екрани, които незабележимо мигат 250 пъти в секунда, мониторите на BenQ, с технологиите за грижа за очите, осигуряват незабавно облекчаване на напрежение в очите.   

 

През 2014 г. , BenQ представи Low Blue Light технологията, която филтрира вредната синя светлина, в последователни етапи, в зависимост от показваното съдържание, за да предотврати главоболието. Low Blue Light Plus технологията прави крачка напред, като гарантира защита от опасното, високо енергийно, синьо-виолетови лъчение с дължина на вълната от 42nm до 455nm, същевременно позволявайки полезната синьо-тюркоазена светлина, в обхвата 455nm-480nm, да елиминира дразненето на очите, без да влошава качеството на картината.

 

През 2016 г. TÜV сертификата за високия контраст 3000:1 гарантира, че мониторите на BenQ произвеждат до 3 пъти по-голям контраст от типичните монитори, за превъзходна дълбочина на цвета и финни детайли, в тъмни и комплексни изображения.

 

Насърчавайки здравословното и комфортно гледане без умора за очите, запазвайки същевременно безкомпромисно качество на картината, мониторите на BenQ предпазват широк кръг потребители, от семействата в къщи до офис служители, както и професионалистите и видео ентусиастите.

 

За да научите повече за мониторите на BenQ, с Eye-care технология, моля посетете :

www.benq.com/solution/eye-care-monitors  .