EW2770QZ QHD IPS

дисплей, който постоянно се настройва спрямо околното осветление, за постигане на оптимална грижа за очите и ненадминато цветно възпроизвеждане

EW

EW2770QZ QHD IPS дисплей, който постоянно се настройва спрямо околното осветление, за постигане на оптимална грижа за очите и ненадминато цветно възпроизвеждане

 

BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, обяви днес своят нов, премиум монитор за забавления - EW2770QZ,  27” QHD (2560x1440) IPS монитор, с изключителната Brightness Intelligence Plus технология (B.I.+) . Използвайки иновативен светлинен сензор, за засичане на околните нива на яркост и цветна температура, B.I.+ променя показваното от  EW2770QZ съдържание така, че да предпази зрението на зрителите, предоставяйки същевременно оптимално качество на картината.

 

„EW2770QZ е ултимативният луксозен дисплей, от следващо поколение“, каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. „Той съчетава най-доброто от днешните технологии – висока разделителна способност, IPS технология и sRGB цветно представяне, с утрешната потребност от динамично качество на картината и опазване здравето на очите.“

 

Първата в света Brightness Intelligence Plus технология

EW2770QZ долавя околната яркост през целият ден, за различните цветови температури на околната светлина. Включваща патентовани алгоритми, работещи в реално време, B.I.+ технологията автоматично регулира яркостта и цветната температура на дисплея, за да предостави най-комфортно зрително изживяване, без значите дали се намирате под студената бяла светлина в офиса, под релаксиращите топлите светлини в дома си или слънчевата светлина, която блести през прозореца ви.

 

Едновременно с откриването на интензивността на показваното съдържание, EW2770QZ настройва яркостта така, че да гарантира, че светлите сцени няма да са прекомерно осветени, докато тъмните сцени ще запазят яснотата и финните детайли. Дори когато яркостта е намалена, B.I.+ повишава оттенъка и наситеността на цветовете, за да гарантира абсолютната им точност и плавна градация.

 

Зрително изживяване от световна класа

EW2770QZ предоставя максимално качество на картината с 2560x1440 QHD разделителна способност. За хипнотизиращо забавление и филмово изживяване.

 

Благодарение на прекрасният си IPS panel, с големи ъгли на видимост, EW2770QZ възпроизвежда 16.7 милиона цвята с истинска 8-битова дълбочина на цвета за реалистично качество с копринено гладки преходи и превъзходно качество. Това вдъхновяващо цветово представяне покрива 100% от sRGB цветното пространство за последователно и точно възпроизвеждане на автентичното съдържание.

 

Изключителна грижа за очите

В допълнение към зрителният комфорт осигурен от B.I.+ технологията, EW2770QZ предоставя изображение без трептене на подсветката и с ниски нива на синята светлина. Flicker-free технологията елиминира трептенията, предизвикващи преумора и увреждане на зрението, а Low Blue Light режимът филтрира вредните емисии на синята светлина, в зависимост от показваното съдържание, за да предотврати умората и дразненето на очите.

 

Модерен, с изключително тънки рамки, от всички страни, за максимална наслада, EW2770QZ има възможност за VESA монтаж, вградени говорители, както и едновременна поддържа HDMI и DisplayPort входове.

 

 

За да разберете повече за премиум мониторите на BenQ, моля, посетете http://www.benq.com/product/monitor/video_enjoyment/