PD2710QC Първият в света дизайнерски монитор с USB-C докинг станция

PD2710QC LED дисплея предлага 100% покритие на sRGB Technicolor, 2K QHD разделителна способност и технологии за защита на зрението

pd2710qc

BenQ разкри своят нов монитор за дизайнери PD2710QC, отличаващ се с USB-C свързаност, професионални режими за работа и ултрамодерен дизайн

PD2710QC LED дисплея предлага 100% покритие на sRGB Technicolor, 2K QHD разделителна способност и технологии за защита на зрението

 

BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, обяви днес своят нов, дизайнерски монитор PD2710QC - 27“ QHD(2560x1440) IPS LED дисплей, който осигурява 100% sRGB точност и широки ъгли на видимост. Отличаващ се с първата в света USB-C докинг станция в дизайнерски монитор, PD2710QC  включва  специално разработените режими CAD/CAM, Animation и Darkroom, за професионална работа.

 

„Проектиран за дизайнери, PD2710QC е създаден, за да помогне на професионалистите да дадат живот на идеите си.“ каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ . „ Иновациите като USB-C технологията, Technicolor  представянето и иновативната грижа за зрението  са обединени в красива и семпла форма, за да вдъхновят творчеството и производителността.“

 

Първият в света дизайнерски монитор с USB-C докинг станция

PD2710QC позволява зареждане на лаптопи, трансфер на данни, свързване към интернет, аудио и видео пренос, само чрез един USB-C кабел. Едновременно с предоставянето на до 61W захранване към лаптоп или мобилно устройство, Super Speed USB-C свързаността на PD2710QC ви осигурява до 5Gbps скорост за пренос на данни, в допълнение на некомпресирано 2K QHD видео качество.

 

Сертифициран професионален цвят и качество на изображението

Покривайки 100% от sRGB и Rec.709, PD2710QC осигурява прецизни и точни цветове, подсилени от IPS панела, който гарантира постоянно цветно представяне.  В допълнение точните и прецизни цветове на PD2710QC са сертифицирани от Technicolor, за да отговарят на точните стандарти за цветно представяне, използвани в Холивуд , в медии те и в развлекателната индустрия.  

 

PD2710QC предлага кристален образ с 2K QHD (2560 x 1440) разделителна способност, осигурявайки професионала производителност за инженерство, графични изкуства и обработка на фотографски изображения. Специалните режими – CAD/CAM, Animation и Darkroom, които са вградени в PD2710QC, спомагат за оптимизиране на зрителното изживяване в зависимост от използваното приложение.

 

Водеща в класа си грижа за очите

Осигурявайки на дизайнерите зрителен комфорт и грижа за зрението им, по време на работните сесии, „flicker-free“ технологията, вградена в PQ2710QC, може ефективно да елиминира трептенията на подсветката, които могат да предизвикат главоболие, а специалният “low blue light” режим може да филтрира вредната синя светлина, предотвратявайки умората и увреждането на зрението.

 

Проектиран с изключително тънки рамки, от всичките страни, PD2710QC има стилен, метален завършек, с VESA съвместимост, вградени говорители и поддръжка на HDMI и DisplayPort.

 

За да разберете повече за премиум мониторите на BenQ, моля, посетете BenQ.bg