CELERITAS II

BENQ ОБЯВИ СВОЯТА НОВА ZOWIE КЛАВИАТУРА И СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ НА G-SR ПАДА ЗА МИШКА

celeritas II

BENQ ОБЯВИ СВОЯТА НОВА ZOWIE КЛАВИАТУРА И СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ НА G-SR ПАДА ЗА МИШКА


BenQ пуска нова ZOWIE клавиатура и специално издание на ZOWIE G-SR пада за мишки – G-SR SE.

 

Ние в ZOWIE вярваме, че оптималното и последователно натискане на клавишите е най-важната характеристика на клавиатурата. Имайки в предвид това, ние се фокусирахме върху всеки аспект, включващ получаването на обратна информация за всяко натискане на клавиш. В допълнение към тежките тестове, на които я подложихме, професионалните геймъри също я тестваха, за да се уверят, че е стабилна и удобна. Това е и причината, поради която сте могли да видите клавиатурата да се използва на големи събития, въпреки, че все още не е била достъпна за свободна продажба.

 

ZOWIE CELERITAS II включва оптимален и по-прецизен „pretravel“, което е разстоянието, което клавиша трябва да измине, преди да отчете действие. Високо качествена желязна пружина позволява натискането на всеки клавиш да става с постоянно нарастваща сила, което подобрява издръжливостта, за да отговори на стандартите, които се изискват в eSpors. CELERITAS II въвежда оптичен превключвател, който позволява на играчите да избягат двойните натискания на клавиш. Освен това има подсветка на клавишите, с възможност за регулиране на нивото на яркост или да я изключите напълно. Вярваме, че това ще ви позволи по-комфортна изживяване, без значение дали играете в спалнята си, при изключени светлини, или под светлините на прожекторите на някой турнир.

 

ZOWIE G-SR SE е нашият отговор към всички, които ни питаха за усещането, което им даваше старият, син G-SR пад за мишка. Ние сме наясно, че независимо от наличието на черният G-SR, който има същата повърхност, хората усещат разликата, поради липсата на принт върху повърхността. G-SR SE има печатен дизайн, който ви дава точно същото усещане като старият ZOWIE G-SR син пад.

 

ZOWIE CELERITAS II ще бъде налична скоро при всички партньори, докато ZOWIE G-SR SE ще е само при избрани. Следете нашите социални мрежи за повече информация относно това, кога ще са налични във вашият регион.    n  За ZOWIE

Представена в края на 2008 година, ZOWIE е марка посветена на разработването на най-доброто състезателно гейм оборудване, като комплимент за състезателите по електронни спортове (eSports). От 2015 година ZOWIE е придобита от BenQ, за да представя продуктовата линия на компанията, за електронни спортове, която доставя истински конкурентно изживяване и наслада.

 

n  За корпорация BenQ

Създадена с корпоративната визия за „Носим наслада и качество на живота“, BenQ Corporation е световен лидер, чиято цел е да подобри и обогати всеки един аспект от живота на потребителите. За постигането на тази цел BenQ се фокусира върху аспектите, които са най-значими за хората днес – начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование – предоставяйки им средства за подобряване на живота им, подобряване на тяхната ефективност, с грижа към здравето и по-доброто образование. Тези средства осигуряват изключително богата гама от продукти и вградени технологии, провокирани от потребностите на хората, които  обхващат прожектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, цифрови фотоапарати и камери, мобилни компютърни устройства и решения за осветление. Защото има значение.

 

###