BenQ PD2500Q

LED QHD дисплея притежава Technicolor Color сертификат, 100% Rec. 709 и sRGB представяне и IPS панел, с ултра-тънка рамка

PD2500Q

Професионалния Монитор за Дизайнери, на BenQ, Създава Перфектни Детайли с Индивидуална-Фабрично Калибрирана  Цветна Точност

PD2500Q LED QHD дисплея притежава Technicolor Color сертификат, 100% Rec. 709 и sRGB представяне и IPS панел, с ултра-тънка рамка

 

BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, представи днес PD2500Q - монитор за дизайнери, първият дисплей, на компанията, индивидуално калибриран, от инженерите във фабриката, за постигане на 100% sRGB и Rec.709 цветна прецизност. Освен това, BenQ обяви, че от сега нататък всички дизайнерски монитори от PD серията ще бъдат фабрично калибрирани.

 

„PD2500Q е доказателството, за ангажимента на BenQ, да оптимизира производителността на професионалните дисплеи,“ каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. “Значителните ресурси, които отделяме в индивидуалното калибриране е гаранция, че мониторите, от PD серията, осигуряват прецизни детайли, позволявайки на дизайнерите да създадат съвършенство.“

 

Сертифициран за качество на цветовете и изображението

25“ 2K QHD (2560x1440) LED IPS панел, на PD2500Q, показва и най-финните детайли, в професионалният дизайн, с превъзходно яснота и дълбочина на изображенията. За да вдъхнови абсолютна увереност в дизайна, PD2500Q осигурява 100% покритие на sRGB и Rec. 709 цветовите гами, а освен това е и „Technicolor Color“ сертифициран, за да удовлетвори изискванията на Холивуд и развлекателната индустрия по отношение на цветовите стандарти.

 

С прецизно и надеждно цветово представяне, гарантирано от индивидуалната и фабрична калибрация, за да отговори на строгите Delta-E и Gamma толеранси, всеки PD2500Q се доставя с отчет за калибриране, удостоверяващ неговата персонализирана точност.

 

Специални функции предназначени за дизайнери
PD2500Q предлага различни интелигентни инструменти, специално разработени за дизайнери, включително следните специализирани режими:


CAD/CAM режим: активира превъзходен контраст на линиите и кривите в техническите схеми, акцентирайки върху най-финните детайли в Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA или други софтуери за дизайнери.

 

Режим „Анимация“: подобрява яркостта на тъмните области, без да преекспонира светлите области на изображението, за да помогне на дизайнерите да преодолеят проблемите, които често имат, когато трябва да обработят множество детайли в тъмни изображения.

Режим "Тъмна стая" (Darkroom): създава оптимална яркост и контраст на изображението, за работа в тъмни среди за пост-обработка, за превъзходна яснота и детайлност.

Идеален за „сдвояване“ с друг монитор (благодарение на поддържането на "multi-stream transport" (MTS) технологията), ултра-тънката рамка на PD2500Q увеличава работното пространство, а възможността за завъртането му на 90 градуса и регулирането на височината на стойката, увеличават гъвкавостта и производителността на дисплея. Множеството HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.1 Gen1, headphone и аудио портове, дават възможност PD2500Q да се свърже с всяко Windows, Mac или мобилно устройство.

 

За да разберете повече за професионалните мониторите на BenQ, моля, посетете BenQ.bg