Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

GW2480 GW2780 GL2580H GL2580HM

Новата G80 серия предлага минималистичен стил и прогресивна грижа за очите

G80

Новото поколение стилни монитори, на BenQ, подпомагат производителността и опростеният начин на живот


Новата G80 серия предлага минималистичен стил и прогресивна грижа за очите

GW2480 GW2780 GL2580H GL2580HM


BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, представи днес G80 серията си от стилни монитори, предназначени да улеснят модерният начин на живот с невероятна елегантност и водещи технологии, за грижа за очите и потребителски комфорт.

Обхващащи богат избор от размери от 24“ до 27“, GW2480, GL2580H, GL2580HM и GW2780 LED мониторите, на BenQ, предлагат зашеметяващо 1080p Full HD качество на картината, както и избор от IPS технология, с 178˚ H/V широки ъгли на видимост или TN панел за светкавично бързо време за реакция, от 2ms.

“Мониторите от G80 серията олицетворяват новото виждане на BenQ, по отношение на дизайна.“ каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. „ Техните красиви и елегантни форми безпроблемно интегрират естествената функционалност, за да насърчат абсолютната лекота във всекидневният живот и работата.“  

Нов дизайн за повишена производителност и елегантен начин на живот

За чисти работни пространства и модерен стил, мониторите от G80 серията предлагат чисто нов, минималистичен дизайн, с луксозна, премиум шарка. С ултра-тънките си рамки от само 6.6мм, наполовина по-малко от техните предшественици, мониторите от G80 серията минимизират разсейването и позволяват създаването на множество дисплеи, като разстоянието между тях е почти невидимо.

В допълнение към модерният дизайн, G80 серията предлага и невидима система за захващане на кабелите, която е скрита в стойката на монитора, отличаваща се с изваяна основа, без странични ръбове и наклонен дизайн, който ви позволява да разположите клавиатурата върху нея, за да разширите работното си място.

Водещата в индустрията грижа за зрението и Brightness Intelligence технология

Мониторите от G80 серията включват ексклузивните Low Blue Light и Flicker-Free технологии, на BenQ, намаляващи умората на очите при продължителна работа. В допълнение към тях, GW2480 и GW2780 предлагат и водещата Brightness Intelligence технология,  динамично променяща яркостта, в зависимост от показваното съдържание и околната светлина, за да предостави ясна картина и максимално комфортно зрително изживяване във всяка ситуация.

Новите монитори на BenQ, от G80 серията, ще бъдат налични в Азия и Европа през юни. За повече информация относно премиум мониторите на BenQ, моля посетете BenQ.bg