Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

LK970 предоставя истинска 4K UHD, 8.3 мегапикселова прожекция

20,000 часа работа, от BlueCore лазерен източник с 5,000 лумена

LK970

LK970 предоставя истинска 4K UHD, 8.3 мегапикселова прожекция и 20,000 часа работа, от BlueCore лазерен източник с 5,000 лумена

 

BenQ, DLP марка No.1 в света, с гордост обявява днес LK970, BlueCore лазерен прожектор, съчетаващ в себе си най-новите технологии при прожекторите – 4К разделителна способност и лазерен светлинен източник с безпроблемна поддръжка. Притежаващ отлична яркост и невероятна картина, с 8.3 милиона отделни пиксела, LK970 се гордее с безпроблемната си работа, възможност за използване за различни цели и отлична гъвкавост при монтаж.  

 

„LK970 олицетворява върховните постижения на BenQ при професионалните дисплеи“, каза Пийт Уанг, президент на BenQ Europe. „ Съчетанието на 4К разделителна способност с BlueCore лазерната прожекция превръщат LK970 в ултимативната платформа за забавление, кино, музеи и галерии.“

 

Дълготрайно и зашеметяващо 4К качество на изображението

Снабден с изключителният 4K UHD DMD, LK970 има истинска 3840 х 2160 разделителна способност, с 8.3 милиона отделни пиксела, за зашеметяващо качество на картината. С превъзходна яркост от 5,000 лумена, генерирани от BlueCore лазерният източник и изключителният контраст от 100,000:1, LK970 притежава система от две цветни колела, произвеждаща оптимален RGBY цвят с подобрен интензитет, баланс и вярност. Изключителните цвят, яркост, контраст и разделителна способност на LK970 са допълнени от усъвършенстваната 4К оптимизирана оптика за максимална яснота на образа.

 

Лазерен светлинен източник – гаранция за надеждност и безпроблемна работа

Осигуряващ до 20,000 часа перфектно представяне, без смяна на лампата, LK970 е способен да работи непрекъснато в режим 24/7, за комерсиални или професионални нужди. Херметично запечатани срещу повреда от прах и деградация на изображението, оптичната система и лазерният източник на LK970 са конструирани за продължителна работа, като същевременно за изключително издръжливи. Прожекторът идва и с усъвършенствана система за водно охлаждане, за максимална надеждност и тиха работа.

 

Отлична гъвкавост при монтаж и възможност за използване за различни задачи

Лазерният прожектор на BenQ – LK970 дава възможност за уникални и иновативни прожекции, приложими в разнообразни ситуации, включително прожектиране на 360° и в режим „портрет“. Възможността за хоризонтално и вертикално преместване на обектива, заедно с голямото увеличение осигуряват мощни инструменти за перфектен монтаж, докато режими „висока надморска височина“ и „черен екран“ (с 0 лумена яркост) разширяват възможностите за въздействащи презентации на различни места.

 

Опростена работа и управление

Благодарение на вграденият HDBaseT конектор, LK970 поддържа предаване на Full HD сигнал, на големи разстояния до 100 метра, използвайки евтин мрежови кабел. Възможностите за управление през мрежата, използвайки водещи решения на други производители като Extron, Crestron, AMX, както и MDA софтуера на BenQ, позволяват на ИТ специалистите да контролират и поддържат мрежа от множество прожектори.

 

За да научите повече за прожекторите на BenQ, моля, посетете :

http://business-display.benq.com/ 

 

# # #

За корпорация BenQ

 

Създадена с корпоративната визия за „Носим наслада и качество на живота“, BenQ Corporation е световен лидер, чиято цел е да подобри и обогати всеки един аспект от живота на потребителите. За постигането на тази цел BenQ се фокусира върху аспектите, които са най-значими за хората днес – начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование – предоставяйки им средства за подобряване на живота им, подобряване на тяхната ефективност, с грижа към здравето и по-доброто образование. Тези средства осигуряват изключително богата гама от продукти и вградени технологии, провокирани от потребностите на хората, които  обхващат прожектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, цифрови фотоапарати и камери, мобилни компютърни устройства и решения за осветление. Защото има значение.

 

За група BenQ

 

BenQ Group има повече от 25 милиарда USD активи и се състои от повече от 20 независими компании, които оперират в над 30 страни по целият свят, работещи в различни индустрии и осигурявайки работа за над 100,000 служители. Всеки член на групата е признат лидер в своята област, допринасяйки за огромните ресурси на BenQ Group, широките възможности за проучване и разработка, и забележителните стратегически предимства. За постигане на целите на всяка една от компаниите, BenQ Group контролира високоефективна организация с ненадминати възможности да достави критични компоненти и решения от световна класа за следните индустрии: TFT-LCD, зелена енергия, съвременни химикали и материали, осветление, IC дизайн, прецизни компоненти, системна интеграция, услуги и сервиз. Групата се ангажира с печеливш и устойчив бизнес, който споделя визията й да „Носим наслада и качество на живота“.

 

BenQ Group включва следните компании:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (най-големият производител в света на големи TFT-LCD панели), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. and Raydium Semiconductor Corp.

 

 # # #