Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

BenQ EW277HDR - дисплей за видео наслада HDR Забавление с Реални Цветове

27“ Full HD Led монитор с VA технология и аудиовизуални подобрения

EW277HDR

BenQ, водещ световен иноватор в областта на дисплеите, обяви днес EW2770HDR – монитор за видео наслада, съчетаващ модерен VA панел с изключителна яркост, разделителна способност и технологии за грижа за очите и аудио подобрения, специално проектирани за да осигурят несравнимо качество при гледане на видео.

 

Възползвайки се от популярността на най-новото HDR съдържание за забавление, EW277HDR използва VA технология с 3000:1 контраст, широка цветова гама покриваща 93% от кинематографското DCI-P3 цветово пространство и 400 нита яркост, за да предостави впечатляващо мултимедийно удоволствие, допълнено от водещата в индустрията технология за гриза за очите и модерен дизайн.

 

„Всеки детайл в EW277HDR е проектиран, за да достави наслада на любителите на дигитални забавления.“, каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. „Прекрасен на вид, EW277HDR наистина оживява, когато показва HDR съдържание, без значение дали гледате филми, музикални клипове или играете видео игри.“

 

Базиран на високо-контрастната VA технология, EW277HDR произвежда невероятните 3000:1 контраст за истински цветове, впечатляващи детайли и финни градации дори и в тъмни изображения. Изключителната система за подобрение на яркостта увеличава пиковата яркост на EW277HDR до 400 нита, което позволява неограничен динамичен контраст и разширява общият динамичен обхват между истинското черно и искрящото бяло. Изобразявайки красиво HDR10 съдържание, EW277HDR пренася потребителите във фантастично реалистични изображение, претворяващи истинските цветове на реалният свят.

 

Далеч превъзхождайки обикновенните LED монитори с 93% покритие на DCI-P3 цветовото пространство, използвано от цифровото кино и телевизионната индустрия, EW277HDR точно пресъздава 100% от Rec.709 цветовия стандарт за HDTV. В допълнение EW277HDR предлага допълнителни технологии за наистина удовлетворяващо видео изживяване, като Super Resolution, подобряваща стандартната разделителна способност на показваното съдържани и Smart Focus, която позволява акцентира на избрани области от екрана, перфектно за гледане на споделени клипове онлайн.

 

Снабден с VGA и HDMI входове, EW277HDR има и вградени колони, които осигуряват завладяващо удоволствие. По време на продължително гледане подобрената технология за грижа за очите на EW277HDR защитава зрението на зрителите, благодарение на изключителните Low Blue Light, Flicker-Free и Brightness Intelligence Plus технологии, сертифицирани от световният сертифициращ орган по безопасност TÜV Rheinland като наистина приятелски за очите.

 

За да разберете повече за видео мониторите на BenQ, моля посетете BenQ.eu.

 

# # #

 

n  За корпорация BenQ

Създадена с корпоративната визия за „Носим наслада и качество на живота“, BenQ Corporation е световен лидер, чиято цел е да подобри и обогати всеки един аспект от живота на потребителите. За постигането на тази цел BenQ се фокусира върху аспектите, които са най-значими за хората днес – начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование – предоставяйки им средства за подобряване на живота им, подобряване на тяхната ефективност, с грижа към здравето и по-доброто образование. Тези средства осигуряват изключително богата гама от продукти и вградени технологии, провокирани от потребностите на хората, които  обхващат прожектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, цифрови фотоапарати и камери, мобилни компютърни устройства и решения за осветление. Защото има значение.

 

n  За група BenQ

BenQ Group има повече от 22 милиарда USD активи и се състои от повече от 20 независими компании, които оперират в над 30 страни по целият свят, работещи в различни индустрии и осигурявайки работа за над 100,000 служители. Всеки член на групата е признат лидер в своята област, допринасяйки за огромните ресурси на BenQ Group, широките възможности за проучване и разработка, и забележителните стратегически предимства. За постигане на целите на всяка една от компаниите, BenQ Group контролира високоефективна организация с ненадминати възможности да достави критични компоненти и решения от световна класа за следните индустрии: TFT-LCD, зелена енергия, съвременни химикали и материали, осветление, IC дизайн, прецизни компоненти, системна интеграция, услуги и сервиз. Групата се ангажира с печеливш и устойчив бизнес, който споделя визията й да „Носим наслада и качество на живота“. BenQ Group включва следните компании:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (най-големият производител в света на големи TFT-LCD панели), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. and Raydium Semiconductor Corp.

# # #