Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

Професионалните DesignVue, PhotoVue и VideoVue монитори на BenQ от PD, SW и PV сериите с AQCOLOUR технологията

PD серията за дизайнери,SW серията за фотографи,PV серията за обработка на видео-пост продукция

AQColor EU

BenQ, международно признат доставчик на дигитални лайфстайл устройства, обяви днес AQCOLOUR технологията, проектирана за точна възпроизвеждане на професионална работа в графичния дизайн, фотографията и видео-пост продукцията. Професионалните DesignVue, PhotoVue и VideoVue монитори на BenQ от PD, SW и PV сериите с AQCOLOUR технологията осигуряват фабрично калибрирано цветно представяне  за последователно и прецизно възпроизвеждане на цветовите гами, така че да отговарят на стандартите на индустрията.

„Като глобален лидер при професионалните монитори, BenQ се стреми да осигури възможно най-точното възпроизвеждане на цветовете“, каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. „ С AQCOLOUR технологията дизайнерите, фотографите и специалистите по видео обработка ще могат да се съсредоточат върху работата си, вместо да се тревожат за управлението и настройките на цветовете на дисплея.“

Разработена от експертите по цветовете, на BenQ, които активно участват в  Международният цветен консорциум (ICC) и Международната организация по стандартизация (ISO), AQCOLOUR технологията гарантира, че мониторите на BenQ от PD серията за графични дизайнери, SW серията за фотографи и PV серията за видео-пост продукции, ще възпроизведат точно световните цветови стандарти включително sRGB, Adobe RGB, Rec.709, и DCI-P3. В допълнение всички професионални  DesignVue, PhotoVue и VideoVue монитори на BenQ, с AQCOLOUR са Technicolor Colour сертифицирани, за да постигнат прецизно изображение с максимална точност на цветовете.

DesignVue мониторите, от PD серията за дизайнери на BenQ, с AQCOLOUR покриват 100% от sRGB и Rec.709 цветовите пространства, имат специални режими на картината, които осигуряват прецизна работа с точна цветна температура, гама и Delta E представяне при работа с анимация, CAD/CAM или в тъмни помещения.

PhotoVue мониторите, от SW серията за фотографи, с AQCOLOUR прецизно възпроизвеждат професионални изображения с 99% покритие на Adobe RGB и 100% покритие на sRGB и Rec.709 цветовите пространства, благодарение на разширената 14-bit 3D таблица за търсене (LUT) и точното Delta E ≤ 2 цветно представяне.

VideoVue мониторите, от PV серията за обработка на видео-пост продукция, с AQCOLOUR постигат обширната DCI-P3 цветна гама на цифровата филмова индустрия, както и Adobe RGB, sRGB и Rec.709. Включвайки 14-bit 3D таблица за търсене (LUT) и Delta E ≤ 1,5, мониторите от PV серията предлагат професионално цветно представяне, което ще задоволи и най-взискателните потребители.

Професионалните монитори на BenQ, с AQCOLOUR технологията, са оборудвани с превъзходни 10-битови IPS панели, които са индивидуално, фабрично калибрирани и притежават множество функции и инструменти, специално разработени, за да отговорят на нуждите на професионалистите. За да разберете повече за AQCOLOUR технологията и мониторите на BenQ, моля, посетете www.benq.bg

За корпорация BenQ

Създадена с корпоративната визия за „Носим наслада и качество на живота“, BenQ Corporation е световен лидер, чиято цел е да подобри и обогати всеки един аспект от живота на потребителите. За постигането на тази цел BenQ се фокусира върху аспектите, които са най-значими за хората днес – начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование – предоставяйки им средства за подобряване на живота им, подобряване на тяхната ефективност, с грижа към здравето и по-доброто образование. Тези средства осигуряват изключително богата гама от продукти и вградени технологии, провокирани от потребностите на хората, които  обхващат прожектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, аудио продукти, облачни решения, мобилни комуникации и решения за осветление. Защото има значение.

За група BenQ

BenQ Group има повече от 25 милиарда USD активи и се състои от повече от 20 независими компании, които оперират в над 30 страни по целият свят, работещи в различни индустрии и осигурявайки работа за над 100,000 служители. Всеки член на групата е признат лидер в своята област, допринасяйки за огромните ресурси на BenQ Group, широките възможности за проучване и разработка, и забележителните стратегически предимства. За постигане на целите на всяка една от компаниите, BenQ Group контролира високоефективна организация с ненадминати възможности да достави критични компоненти и решения от световна класа за следните индустрии: TFT-LCD, зелена енергия, съвременни химикали и материали, осветление, IC дизайн, прецизни компоненти, системна интеграция, услуги и сервиз. Групата се ангажира с печеливш и устойчив бизнес, който споделя визията й да „Носим наслада и качество на живота“.

BenQ Group включва следните компании:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (world’s top manufacturer of large-size TFT-LCD panels), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation,BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. и Raydium Semiconductor Corp.

 


PD3200U

PD3200U DesignVue Създаден, за да отговори на повишеното търсене на големи дисплеи с ултра-високи разделителни способности, PD3200U може да се похвали с 32"W 4K дисплей изграден с IPS технологията на BenQ, предоставящ на професионалистите над 300% по-голямо работно пространство, за да работят уверено в 100% sRGB и Rec .709 цветовите пространства.