Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

ТК800 пленява аудиторията с голям визуален контраст, балансирано цветно представяне и специални режими “Футбол“ и „ Спорт“

BenQ предлага ултимативно и истинско 4К забавление, на голям екран, за всекидневните и добре осветени помещения

TK800

BenQ предлага ултимативно и истинско 4К забавление, на голям екран, за всекидневните и добре осветени помещения

 

ТК800 пленява аудиторията с голям визуален контраст, балансирано цветно представяне и специални режими “Футбол“ и „ Спорт“

 

30 януари 2018 - BenQ, DLP марка No.1 в света, представи днес DLP прожекторът за домашно забавление ТК800, който предоставя възможност на семействата да се насладят на спиращи дъха 4К UHD филми и спорт, в комфорта на добре осветените си всекидневни. ТК800 е специално проектиран да предостави спираща дъха картина, специално разработени аудиовизуални режими и лесна настройка съчетани в модерен стил.    

 

„Светът е готов за 4K революция в домашното забавление“, каза Конуей Лий, президент на корпорация BenQ. „В желанието си да направим гледането на мач максимално приятно, за всеки спортен фен, BenQ предоставя истински 4К изображения с HDR, голяма яркост и ярки цветове, за да се потопите в спектакъла с приятели си или със семейството си."

 

Притежаващ истинска 4K 3840 х 2160 разделителна способност, с 8.3 милиона отделни пиксела, ТК800 предоставя зашеметяващо реални изображения, благодарение на оптимизирана за прожектори HDR, която подобрява яркостта и контраста и автоматично HDR представяне на естествено цветове. Иновативното 4K RGBW цветово колело, на TK800, постига 92% покритие на Rec 709, което в съчетание с 3000 лумена яркост предлага впечатляващо качество на изображението в светли и добре осветени помещения като всекидневни или външни дворове.

 

Напълно заменяйки вълнението и тръпката от гледането на спортове на живо, TK800 предлага специални аудиовизуални режими за футбол и спорт, за да ви  достави изживяване, все едно сте на стадиона. Режим "Футбол" запазва естествените тонове на кожата, усилвайки зелената трева, като същевременно позволява отчетливо да чуете коментатора, независимо от шума на тълпата. Спортният режим отново дава приоритет на реалистични нюанси на кожата, като същевременно увеличава дървесните и ярко червените тонове, заедно с балансирано зелено и синьо, за спортове в закрити помещения, предоставяйки същевременно ясни и отчетливо гласа на коментатора, както и различни детайли като скърцащи маратонки, свирката на съдията или шума на леда под кънките.

 

CinemaMaster Audio + 2 озвучителната система, на TK800, е специално подобрена със значително по-широк честотен диапазон и 5-ватова мощност, използвайки специални материали като алуминиева мембрана и резонансна звукова камера за деликатни детайли, чисти вокали и ярки баси.

 

Истински 4K DLP прожектор с висока яркост, за всекидневната, елегантният и компактен TK800 се вписва прекрасно във всяко помещение, a с автоматична keystone корекция и 1.2x гъвкаво увеличение, се приспособява лесно и удобно към всяко пространство.

 

Благодарение на изключително устойчивата DLP технология, носител на Академична награда Merit (статуетка Oscar®) за 2015, която се използва в 90% от дигиталните киносалони по света, ТК800 предоставя дълготрайно качество на изображението с прецизни цветове и ясна четливост, без поддръжка или деградация.

   

За да научите повече за прожекторите на BenQ, моля, посетете BenQ.bg


TK800

TK800 За да се насладите на красивата игра на футболно пари, във всекидневната си или в задният ви двор, се нуждаете от огромен 100"+ екран, прожектиращ 4K UHD картина с 8.3 милиона пиксела, с живи HDR цветове при всякакво осветление. А специалните режими Football & Sports с мощен звук ви пренасят направо на стадиона и всичко това идва в стилен и компактен дизайн, с лесна настройка.