Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

LU950 – BlueCore лазерен проектор на BenQ, ефективно съчетава лесна инсталация и дълъг живот на лазера

Продължителна работа при висока яркост, без допълнителна поддръжка, за максимално ниски корпоративни разходи

LU950

Продължителна работа при висока яркост, без допълнителна поддръжка, за максимално ниски корпоративни разходиBenQ, DLP марка No.1 в света, представи днес лазерния проектор LU950, най-новото допълнение към серията си от BlueCore лазерни проектори, които гарантират безпроблемна работа при висока яркост до 20 000 часа.

 

Благодарение на BlueCore светлинният източник, LU950, на BenQ, осигурява 5,000 ANSI лумена яркост и WUXGA разделителна способност. Осигурявайки детайлни изображения благодарение на надеждността и издръжливостта на лазерната технология, която не се нуждае от поддръжка на лампата.

 

„LU950 предлага идеалното решение за проекция за бизнеса днес“, каза Конуей Лий, президент на корпорация BenQ. „ В допълнение към невероятното качество на изображението и надеждността на BlueCore лазерната проекция, LU950 осигурява нужните инсталационни функции, които са необходими за различните конферентни зали, без да добавя сложността или цената на професионален монтаж.“

 

Повишавайки издръжливостта на дълготрайният BlueCore лазерен светлинен източник и доказаната надеждност на DLP. LU950 е оборудван с технологията Dust Guard™ Pro на BenQ - изолирани лазерни модули и светлинен източник, за да защитят надеждният DLP чип, сензорът на цветното колело, лазерната банка и всички оптични компоненти. Dust GuardTM Pro елиминира повреди на сензора на цветното колело, видими петна по изображението и влошаване на цветовете, за да предостави идеално качество на изображението, без да губите време и разходи за сервиз.

 

За да се съобрази с различните нужди на заседателни зали, учебни центрове и лекционни зали, от всякакъв размер, LU950 осигурява хоризонтално и вертикално преместване на обектива, 1,6х голямо увеличение и възможност за прожектиране на 360°, цифрово преоразмеряване / свиване на изображението и удобни настройки за запаметяване на изображението, които максимално улесняват гъвкавостта при монтажа. Съчетавайки поддръжка на HDBaseT стандарт, позволяващ предаване на сигнал на големи разстояния, цифрово HDMI свързване на няколко проектора и гъвкавостта на индустриалния дизайн, LU950 BlueCore лазерният проектор осигурява точните функции и лазерно представяне, от които бизнеса има нужда, без ненужната сложност и цена на обемисти AV инсталационни модели.

 

Напълно съвместим с водещи решения на други производители като Extron, Crestron, AMX и PJ-Link, LU950 може да се управлява през MDA софтуера на BenQ, позволявайки на ИТ специалистите ефективно да контролират и поддържат мрежа от множество проектори.

 

За повече относно професионалните проекционни решения на BenQ, моля посетете http://business-display.benq.com/en/index.html