Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

BenQ EX3203R извит дисплей с VESA DisplayHDR 400 и AMD FreeSync 2 сертификация

32” монитор за видео наслада, който съчетава HDR изображение с усъвършенстван гейминг и защита на зрението

curved

32” монитор за видео наслада, който съчетава HDR изображение с усъвършенстван гейминг и защита на зрението

 

BenQ, водещ световен иноватор в областта на дисплеите, обяви днес своето последно постижение в областта на визуалните технологии, спечелила VESA DisplayHDR 400 и AMD FreeSync 2 сертификати за монитора за забавление EX3203R. Включващ зашеметяващо HDR представяне, с изумителни игрови възможности, извитият 32” дисплей предоставя завладяващо зрително и гейминг изживяване, защитено от Brightness Intelligence Plus (B.I.+) технологията за грижа за зрението, на BenQ.

 

“EX3203R гениално съчетава HDR изображение с B.I.+ технология, гарантирайки че тъмните детайли ще са кристално видими дори и в слабо осветени среди, докато ярките изображения ще бъдат омекотени.” Каза Конуей Лий, президент на Корпорация BenQ. “С FreeSync 2 за ултимативен геймплей, EX3203R осигурява безкрайно забавление, съчетано с абсолютна грижа за здравето и комфорт, гарантирани от технологиите за грижа за зрението, на BenQ.”

 

Следвайки темпото на развлекателното съдържание, кодирано с HDR, което значително увеличава диапазона на динамична яркост, за живо и реалистично видео, VESA DisplayHDR сертифицирането е първият в света протокол за тестване, на HDR представянето, на мониторите. VESA DisplayHDR 400 сертификата гарантира на потребителите, че EX3203R може да плавно да изобразява HDR съдържание с брилянтна пикова яркост и контраст, по-наситено черно и ясни тъмни детайли, както и силно наситени цветове, за реалистично качество на видео и игри.

 

“FreeSync 2 EX3203R дисплеят, на BenQ, притежава изключителни цветове, контраст и детайли във всеки пиксел и е изключително допълнение към нашето FreeSync 2 семейство,” каза Скот Херкелман, вицепрезидент и генерален директор на Radeon Technologies Group, AMD. “Последните три години бяха много вълнуващи за FreeSync технологията на AMD и ние сме развълнувани да предоставим още по-голям избор на PC и конзолните геймъри, с най-новият монитор на BenQ. Геймърите ще могат да се насладят на плавен геймплей, без артифакти, както и на ярки пиксели, отлични нива на черното и широка цветова гама за HDR съдържание, без компромис с цената.”

 

В допълнение към елиминирането на накъсването на изображението, изпуснатите кадри и накъсания геймплей, FreeSync 2 вдига летвата за PC и конзолен гейминг, изисквайки характеристики на панела като голям диапазон, на динамичната честота на опресняване и ниска латентност, за изключително HDR зрително изживяване. Изключителното възпроизвеждане на цветовете на EX3203R, заедно с превъзходния контраст и ултра фини детайли, го правят идеалното оборудване за перфектната HDR видео или гейминг платформа. Съчетавайки HDR и Brightness Intelligence Plus технологията, EX3203R осигурява дълготраен зрителен комфорт, за продължително гледане на видео или гейминг, предоставяйки същевременно зашеметяващи HDR изображения, които позволяват тъмните детайли да се видят ясно, дори и в затъмнени среди:

 

Brightness Intelligence Plus технологията засича температурата и яркостта на околната среда и автоматично настройва яркостта и температурата на дисплея, за максимално комфортно и точно зрително изживяване, предотвратявайки преекспониране на светлите сцени, запазвайки същевременно финните детайли в тъмните сцени.

 

Flicker-Free технологията осигурява мигновено облекчение на очите, като елиминира трептенето на подсветката, която стига до 200 пъти в секунда, при обикновенните LCD дисплеи.

 

За да разберете повече за мониторите за видео наслада на BenQ, моля, посетете BenQ.bg