Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

GV1 се вмества в дланта на вашата ръка, като работи само с Wi-Fi, Bluetooth и USB-C™

Безжичният, преносим светодиоден проектор BenQ излъчва незабавно забавление за любителите на новите тенденции

LH

GV1 се вмества в дланта на вашата ръка, като работи само с Wi-Fi, Bluetooth и USB-C™

                                             

 

BenQ, световната марка номер 1 на прожектора DLP, представя днес преносимият светодиоден прожектор GV1, изцяло нов начин за любителите на последните дигитални тенденции да се насладят на големят екран във всяка обстановка и без необходимостта от кабел. Компактен и лек, захранваният от батерия GV1 излъчва филми, социални медии, видео и музика чрез Wi-Fi, Bluetooth или USB-C ™ без проблеми с настройката или свързването.

 

"GV1 е мощен уред за забавление, но с размер на голяма чаша кафе", казва Стив Чу, президент на BenQ Europe. “Без кабели или дори Wi-Fi, прожекторът моментално започва да излъчва свръхразмерно аудио-визуалното съдържание, като отваря нов свят на възможности за развлечение и за разнообразен начин на живот. "

 

Преносимостта на GV1 и незабавната готовност разкриват неограничени нови начини за потребителите да гледат мащабни развлечения в широк спектър от ситуации, като например по време на готвене за семейството, заедно с приятели, сътрудничество по време на работа или дори по време на тренировки.

 

Удобната панта за настройка позволява наклон на високоговорителя на GV1 до 15°, което позволява 77 см вертикално изместване на изображението, за максимално 100” прожектирано изображение (препоръчителен размер 60”), да бъде поставено на удобна височина. Заедно с автоматичната корекция на трапецовидното изкривяване, GV1 произвежда прекрасно оптимизирано качество на картината без никакви трудности с настройката.

 

GV1 осигурява непрекъснато забавление чрез двулентово Wi-Fi и Bluetooth свързване, както и директна възможност за безжично излъчване на точка за достъп, когато няма Wi-Fi. В допълнение, GV1 включва един USB-C™ порт, който е в състояние да прехвърля медиите чрез DisplayPort през USB (с DisplayPort алтернативен режим) и чете и възпроизвежда медийни файлове директно от USB-C™ флаш памет.

 

           

Оборудван с 5-ватов камерен високоговорител, GV1 се превръща в преносим Bluetooth високоговорител само с едно натискане на бутона. Тричасовият живот на неговата батерия е идеално условие за събирания, пълнометражни семейни филмови вечери и забавления без забавяне и без никакви кабели.

 

Подсилен от изключително издръжлива технология за дигитална светлина, заслужила наградата за технологии от Академията за заслуги Oscar®, използвана в 90% от световните цифрови кина, GV1 осигурява дълготрайно DLP качество на картината с точни цветове и с остротата на бръснач, съчетано със светодиоден източник, който предлага 30 000 часа работа без нужда от поддръжка.

 

Прожектора GV1 ще бъде на разположение в Европа в началото на 2019 г. с предложената от производителя цена на дребно от € 349 вкл. ДДС.

# # #


За корпорацията BenQ

Основана на корпоративната визия да „Носим наслада и качество на живот“, корпорацията BenQ е водещ световен доставчик на човешки технологии и решения, целящи да повишат и обогатят всеки аспект от живота на потребителите. За да реализира тази визия, компанията се фокусира върху аспектите, които са най-важни за хората днес - начин на живот, бизнес, здравеопазване и образование - с надеждата да осигурим на хората средства да живеят по-добре, да повишат ефективността, да се чувстват по-здрави и да подобрят процеса на обучение. Такива средства включват възхитително широко портфолио от продукти, задвижвани от хора и вградени технологии, обхващащи цифрови проектори, монитори, интерактивни широкоформатни дисплеи, аудио продукти, потребителски продукти в облак, мобилни комуникации и лайфстайл осветление. Защото има значение.

За групата BenQ

Групата BenQ е мощна организация на стойност $25+ млрд., Състояща се от близо 20 независими компании, работещи в над 30 страни в множество индустрии с комбинирана работна сила от над 100 000 служители. Всеки член на групата е признат лидер в своята област, допринасяйки за огромните ресурси на групата BenQ, широки научноизследователски и развойни дейности и различни стратегически силни страни. Като използва вертикалната специализация на всяка компания, за да създаде истински мащаб на хоризонталните пазари, групата BenQ контролира високоефективна стойностна верига с ненадмината способност да доставя важни компоненти и решения от световна класа в следните индустрии: TFT-LCD, еко енергия, фини химикали и усъвършенствани материали, осветление, IC дизайн, прецизни компоненти, системна интеграция, брандиран бизнес и услуги. Групата се ангажира с печеливши и устойчиви предприятия, които споделят нейната дългогодишна визия за принос към качеството на живот.

Компаниите от групата BenQ са: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (най-големият световен производител на големи TFT-LCD панели), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center , BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare АД, BenQ Dialysis Technology Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. and Raydium Semiconductor Corp.