Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

CinePrime W2700 зашеметява ентусиастите с изключителна чистота и превъзходен цвят

BenQ пуска на пазара истински 4K HDR-PRO проектор за домашно кино DLP с изключително широка DCI-P3 цветова гама

LH

CinePrime W2700 зашеметява ентусиастите с изключителна чистота и превъзходен цвят

                                             

АЙНДХОВЕН, ХОЛАНДИЯ, януари 2018 г. – BenQ, световната марка номер 1 на прожектора DLP, представя днес проектора CinePrime W2700 DLP, който осигурява качество на изображението за ценители, цветово изпълнение от световна класа и персонализирана индивидуализация за ентусиастите на домашното кино. Първият в света 4P DLP прожектор за домашен кинотеатър с DCI-P3 цвят, BenQ CinePrime W2700 гарантира дълготрайна CinematicColor с оптимизирана за проектора HDR-PRO™ и индивидуално фабрично калибриране на цветовете.

 

“W2700 представя на начинаещите филмови ентусиасти истинско кино преживяване”, казва Стив Чу, президент на BenQ Europe. „Удивителни 4K визуализации с прецизен HDR цвят, комбинирани с мощна настройка на изображението и гъвкавост на инсталацията, за перфектно излъчване на малки аудиовизуални прожекции и за употреба в дневната стая.”

 

Впечатляваща UHD Premium 4K оптимизирана резолюция с DCI-P3 цветова гама

W2700 предлага истинска 4K производителност с резолюция 3840x2160 и 8,3 милиона различни пиксела за всеки кадър. Като използва оригинална 4K-оптимизирана оптична система с шест структурирани групи от 10 елемента от всички стъклени обективи за блестящо пропускане на светлината и максимално качество на изображението, W2700 създава впечатляваща чистота и острота по целия екран.

 

Несравнима със своята конкуренция, W2700 съчетава реална 4K резолюция с високият стандарт на цветовете DCI-P3 на дигиталната киноиндустрия, като създава идеална настройка за преглед на най-новите 4K Blu-ray в превъзходни автентични цветове. С помощта на изключителната технология CinematicColor на BenQ, W2700 осигурява 95% покритие на супер широкото цветово пространство DCI-P3 и 100% от Rec. 709, поддържани от отделни доклади за фабрично калибриране на цветовете, осигуряващи Delta E≤3 точност на цветовете.

 

W2700 вдъхва живо качество в своята 4K работа с изключителна HDR-PRO технология, специално оптимизирана за прожектиране. С поддържането на HDR10 и HLG формати, HDR-PRO включва автоматични техники за цветово и тонално картографиране, за да предложи превъзходни диапазони на яркост и контраст, както и идеална оптимизация на изображението, осигурявайки изумителна 4K яснота и дълбочина за ярко естествено и реалистично качество на видеото.

 

Усъвършенствана настройка и гъвкавост на инсталацията за професионална индивидуализация

За любителите на филми и домашните киносалони, търсещи изтънчени и персонализирани преживявания в киното, собствените технологии CinemaMaster Video+ и CinemaMaster Audio+ 2 на W2700, осигуряват професионално дигитално изживяване при AV излъчване и в дневни стаи с адаптивно 4K пикселно подобрение, великолепно цветово подобрение и естествено пресъздаване на плътни тонове, заедно със силно интегрираният звук.

 

Създаден с вкус, с модерен, компактен профил и леко тегло, W2700 улеснява персонализираната аудиовизуална информация с универсален кратък преход, 1,3-кратно увеличение, вертикална смяна на обектива за неограничен потенциал за забавление.

 

Подсилен от изключително издръжлива технология за дигитална светлина, заслужила наградата за технологии от Академията за заслуги Oscar®, използвана в 90% от световните цифрови кина, GV1 осигурява дълготрайно DLP качество на картината с точни цветове и с остротата на бръснач, съчетано със светодиоден източник, който предлага 30 000 часа работа без нужда от поддръжка.