Този сайт използва
Научете повече |   |  Разбирам

пишете ни

Тип запитване:
информације о производу
Продуктова линия *
Модел *
Дата на закупуване *
Сериен номер *
За да ни помогнете да осигурим поддръжка, моля, въведете серийния номер на вашия продукт
In case of queries related to Service & Warranty or Technical Support, kindly visit respective categories above.
Описание на проблема
Моля, направете кратко обобщение на вашето запитване в полето за тема, последвано от подробно обяснение в полето за описание под него
Относно *
Подробно описание *
Документ за покупка
Избери
Всеки гаранционен иск, трябва да бъде придружен от валидно доказателство за покупка. При липса на такъв документ BenQ ще предложи да извърши всички необходими ремонти срещу заплащане
The following file(s) has been attached :
Прикачени файлове
Общият размер на прикачените файлове трябва да бъде по-малък от 2 МБ. Допустими типове файлове са: TXT,PDF,JPG,PNG. За да добавите прикачен файл, щракнете върху "Преглед", намерете и изберете файла на вашия компютър и след това щракнете върху бутона "Прикачване," ако вашият браузър не прикачи файла автоматично.
Избери
The following file(s) has been attached :
Съществуващ случай на РВМ
Ако имате вече открит случай с центъра за обслужване на клиенти на BenQ, моля, тук въведете номера на РВМ за този случай
Номер на РВМ
Лични данни
Тип на фирмата *
Собствено име *
Фамилно име *
Имейл адрес *
Телефонен номер
Държава *
Основен адрес
Адрес ред 1 *
Адрес ред 2
ПК *
Град *
Адрес за доставка
Адрес ред 1 *
Адрес ред 2
ПК *
Град *
Моля, попълнете правилния Captcha код *    
След попълването и изпращането на тази форма Вашето запитване е регистрирано и нашата система ще изпрати автоматично e-mail с уникален референтен номер обвързан с Вашата заявка. Моля уверете се, че следния e-mail: noreply@benq.eu не се разпознава като SPAM

Ако не получите потвърждение по e-mail до един час, моля позвънете на BENQ съпорта на телефонните номера, посочени на нашата онлайн информационна система/платформа (website) в секцията Support / Call Us . Моля не изпращайте/попълвайте повторно същата форма.

С попълването и изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте законен собственик на информацията, която предоставяте, или действате в правото си на законно упълномощено лице от страна на собственика на информацията. Също така с попълването и изпращането на тази форма Вие се съгласявате, че BENQ може да задържи/съхрани предоставената от Вас информация за неопределен период от време, освен ако Вие изрично не упоменете различен по-кратък период. В допълнение Вие се съгласявате:

1.Представители на BENQ да се свързва с Вас по телефон или чрез e-mail във връзка с попълнената от Вас форма с цел удовлетворяване на вашето искане/запитване.
2. Представители на BENQ да се свързват с Вас по телефон или чрез e-mail с единствената цел да конкретизират и определят услугата, от която имате нужда, като също така и ако е нужно да се насрочи посещение на място при вас за отстраняване на проблем или оказване на помощ или да се получи обратна информация от Вас дали предоставената услуга е удовлетворила Вашите нужди/искания.
3. Трети страни, които са официални оторизирани представители на BENQ, да обработват Вашите лични данни с единствената цел да Ви предоставят услугите, които сте заявили.

Ние BENQ потвърждаваме, че Вие ще имате контрол на информацията, която попълвате. Ако желаете Вашите данни и попълнената от Вас информация да бъдат заличени от нашите архиви или желаете да получите копие от съхранената информация, моля изпратете ни писмено искане чрез попълване на горепосочената форма.
Изпрати